Copia Forum - Certificirani Canon partner
0 Košarica

Zaboravili ste lozinku?
Još niste registrirani? Registrirajte se

Rabljene kopirke i pisači

Rabljeni, malo korišteni pisači i multifunkcijski uređaji svojom kvalitetom ispisa i funkcionalnošću nimalo ne zaostaju za novim uređajima. U ponudi uvijek imamo dovoljan broj raznih modela

Svi uređaji spremni su za integraciju u mrežno okruženje, te u potpunosti mogu izvršiti sve zadaće ispisa, kopiranja i skeniranja vaše dokumentacije. Možete izabrati između A4 ili A3 formata, crno bijelog ili kolor ispisa, odgovarajuće dodatne opreme, brzine i kvalitete.

UŠTEDITE I DO 70% u uspredbi sa novim uređajima u određenoj kategoriji.

Iz ponude izdvajamo:

CANON iR ADV C3320i - A3+ kolor multifunkcijski uređaj
sa postoljem, uvlakačem originala, dvije kazete za papir, automatskim obostranim ispisom, mrežnim povezivanjem...

Cijena novog uređaja - cca 2.400,00 € + pdv
Cijena rabljenog uređaja - 860,00 € + pdv - JAMSTVO 36  mjeseci

Za ostale uređaje iz ponude, dodatne informacije i uvjete isporuke kontaktirajte nas na mob 098-292-892 ili na prodaja@copia.hr

Canon
Creality
C-lion
MicroPOS
Orink
TP-link

Kolačići

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti, te kako bi bolje razumijeli kako koristite našu web stranicu. Kliknite "Prihvaćam kolačiće" ako želite dopustiti sve kolačiće.

Alternativno, možete odabrati koje vrste kolačića želite prihvatiti ili onemogućiti klikom na "Postavke kolačića" u nastavku. Za više informacija pogledajte stranicu Zaštita privatnosti.

Ovi kolačići su potrebni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti. Obično se postavljaju samo kao odgovor na vaše radnje, kao što je postavljanje vaših postavki privatnosti.

Ovi kolačići nam omogućuju praćenje analitike brojeći posjete i izvore prometa kako bismo mogli mjeriti i poboljšati izvedbu naše web stranice.