Još niste registrirani? Registrirajte se
Zaboravili ste lozinku?

SMANJITE TROŠKOVE ISPISA

 

Pokušajte zamisliti poslovanje modernog ureda  bez korištenja uređaja za ispis, kopiranje, skeniranje, arhiviranje, slanje dokumentacije…?  Možda  je to ostvarivo još samo za one koji misle da je zemlja ravna ploha.
Iako bez nje jednostavno ne mogu, mnogi tu vrstu opreme doživljavaju kao nužno zlo i o njoj razmišljaju samo u trenucima kvarova ili plaćanja skupih računa za tinte, tonere, servise, dostave, podešavanja i slično. Ne mora zbog toga čuditi činjenica da se ta oprema prečesto nabavlja stihijski i na brzinu, po sistemu – kupit ćemo što jeftinije da ne trošimo sredstva bespotrebno. Krajnji rezultat je najčešće neki printer ili multifunkcija za nekoliko stotina kuna čiji troškovi korištenja kasnije idu u nebo. Svako malo kupuju se tinte skuplje od samog uređaja, trajanje im je vrlo kratko i nezadovoljstvo se gomila.

                  

Nudimo Vam rješenja za optimizaciju  upravljanja dokumentacijom, uz daleko više mogućnosti, osjetno bolju kvalitetu ispisa ili skeniranja, neusporedivo veću brzinu i što je najbitnije –  značajno smanjene ukupne troškove.

Već skoro trideset godina naša mala ali vrijedna ekipa prodaje, iznajmljuje, servisira i brine se o uređajima  za sve gore navedene potrebe. Ne postoji rješenje u vidu čarobnog štapića, svaki ured ili poslovanje ima svoje specifičnosti i zbog toga mi svakom korisniku nastojimo ponuditi optimalno rješenje na obostrano zadovoljstvo.

Količina i vrsta opreme koju imamo u ponudi je velika, ali dobrim planiranjem izbor se može jako točno definirati. Za to ne treba puno izgubljenog vremena, dovoljno je „skenirati“ postojeće stanje i definirati točne potrebe  i vrlo brzo doći ćemo do rješenja.

Prvi i najbitniji korak je Vaša odluka da nešto promijenite na bolje, nakon toga nas kontaktirate i mi ćemo se maksimalno potruditi da opravdamo ukazano povjerenje.
Kod nas opremu možete kupiti ili unajmiti, na kraći ili duži period. Vlastita servisna služba (ovlašteni smo Canon servisno-prodajni partner) omogućava nam intervencije u kratkom roku uz maksimalnu stručnost i kvalitetu.

NAJAM C/B ISPISNIH UREĐAJA - VEĆ OD 99,00 KN MJESEČNO!
NAJAM COLOR UREĐAJA - VEĆ OD 199,00 KN MJESEČNO!

Kompletan raspon ponuđenih uređaja možete pogledati i na našem shopu (lijevi izbornik) ili nas kontaktirajte:

copia@copia.hr

prodaja@copia.hr

tel: 01-6198-645

mob: 098-292-892

NA DONJEM LINKU SKINITE INFORMATIVNI LETAK:

© 2020. Copia Forum. Izrada web stranica